Retraite 24-27 augustus 2020

Heb je een goeie zomer gehad? Ben je opgeladen om de laatste 5 maanden van 2020 er alles uit te halen wat er in zit? Heb je genoeg energie en wijsheid om de omzet van 2020 er een te laten worden om trots op te zijn?
Als je nog wel wat inspiratie kunt gebruiken, nodig ik je van harte uit voor mijn Retraite van 24-27 augustus 2020 in de Sterrenberg in Otterlo.

Wat is eigenlijk een retraite?
Het woord retraite komt van het Latijnse woord voor terugtrekken. Het biedt je de gelegenheid om uit je dagelijkse business te stappen en je volledig te richten op waar jij de focus op wilt hebben.
Heb je een project liggen waar je telkens geen tijd voor hebt?
Heb je behoefte aan wat tijd voor jezelf om te reflecteren en bij te tanken?
Schuif je voor je uit om eens in alle rust na te denken over hoe je scheiding effect heeft gehad om je?
Wil je nou eindelijk eens dat liedje schrijven?

Het traject start met een online intakegesprek. Tijdens deze intake ga ik met je in gesprek over waar je staat, waar je aan wilt werken en wat je daar voor nodig hebt.

Op 24 augustus 2020 om 20 uur start de Retraite in de Sterrenberg in Otterlo. Een fijn hotel, met mooie kamers, witte dekbedden en een luxe badkamer. Het ligt aan natuurpark De Hoge Veluwe en het is er schitterend.

Elke ochtend om 9 uur komt de groep plenair bij elkaar voor een inspiratie sessie. Aan de hand van de informatie die ik van je heb gekregen tijdens de intake, zal ik je voeden met kennis. Denk voor nu aan

  • Wat zijn mijn waarden (waar doe ik het eigenlijk allemaal voor)?
  • Gaat mijn carrière wel de richting op die ik voor ogen had?
  • Welke rollen heb ik allemaal en hoe gaat het daar eigenlijk mee?
  • Wat zeggen Tony Robbins, Kerwin Rae, Aristoteles, Peter Crone, Byron Katie, Brené Brown, Dr Phil en nog een paar er eigenlijk van;
  • Go big or go home! Of hoe ga ik om met Imposter syndrome;
  • Daarnaast zal ik voor iedereen persoonlijk onderwerpen aanbieden die aansluiten bij waar hij of zij mee bezig is.

Vervolgens ga je zelf aan de slag. Door een wandeling te maken, door op je mooie kamer achter je laptop te kruipen. Of door 3 rondjes in de prachtige sauna te maken.

Op gezette tijden zijn er plenaire sessies, waaronder natuurlijk ook lunch en diner.
Het is een individuele Retraite in groepsverband. Dat betekent dat je er helemaal voor jezelf bent en je niets hoeft te delen met de anderen. Maar, je kunt er van uit gaan dat de anderen, net als jij, inspirerende mensen zijn die wellicht kunnen en willen bijdragen aan jouw proces. Daarvoor is er een bibliotheek, waar je kunt gaan zitten als je behoefte hebt om met iemand in gesprek te gaan. Niets moet, alles mag.

Op donderdag 27 augustus om 12 uur eindigt de Retraite en ga je met een vol hart terug naar huis.

Kosten inclusief hotel De Sterrenberg €1.000,- ex BTW
Voor meer interesse en inschrijving: +31 (0)6 42 30 95 75
of mail Carlien